Home » Hoe kunnen wij websites aanbieden voor 299 euro

Een vraag die wij vaak horen. Waarom kost een website bij de ene duizenden euro’s bij de ander 700 euro plus en bij jullie maar 299 euro. Dit is logische vraag en wij begrijpen de argwaan als iets te goedkoop lijkt. Echter hebben wij een duidelijk antwoord:

De website vanaf duizenden euro’s:

Vaak is dit een website opmaat. Geheel naar uw smaak ontworpen op een CMS systeem welk door de website bouwer zelf ontwikkeld is. Aan deze websites kunnen mega databasen gekoppeld worden waardoor u zeer geavanceerde toepassingen kunt creeeren. Deze sites worden door grote bedrijven af genomen op wiens website veel data verkeer is. Vaak met inlog mogelijkheden en nog veel meer.

Websites vanaf 700 euro en ons:

Tussen onze website en de website van 700 euro zit vaak weinig verschil. Beide zullen vaak gebaseerd zijn op een template, een basis ontwerp welke verder ingedeeld wordt naar uw smaal. Het CMS, Content Management Systeem is dan ook vaak Wordpress, Yoomla of iets dergelijks. Deze systemen zijn makkelijk zelf te beheren en als ze goed gebouwd zijn kunnen de SEO resultaten geweldig zijn.

Maar waarom zijn wij dan zo voordelig. Dat zit hem vaak in de organisatie. Wilt u een website afnemen bij een bedrijf waar u eerst drie keer bezocht wordt door een account manager, die u tevens heeft benaderd in plaats van andersom? Dan betaald u waarschijnlijk de hoofdprijs. Tevens moet deze account manager, zijn auto, telefoon etc. ook betaald worden. The Design Factory werkt anders. Hoewel wij veel tijd steken in het goed gevonden worden online hoeven wij geen dure account managers te betalen, hebben wij geen callcenters om afspraken te maken etc. Het verschil is dan dat alle communicatie in principe via de mail gaat, echter blijkt dit in de praktijk prima te werken.

De besparing in kosten kunnen wij rechtstreeks in onze prijs doorberekenen. Vandaar dat wij goede websites bouwen voor zeer scherpe prijzen.

Wilt u meer weten? Neem dan snel contact met ons op logo ontwerper vandaag.

Maak een Gratis Website met JouwWeb