Home » Gespecialiseerd in logo’s voor de bouw

Over de jaren hebben wij vele logo’s gemaakt. Voor elke sector weten wij iets passends te creëren. Maar door vele vragen uit de bouw sector hebben wij hier een bepaalde voorkeur voor gekregen.

Wij hebben gemerkt dat er vele bouw bedrijven opgericht worden. Van schilders tot aannemers en alles wat er tussen komt. Veel van deze startende ondernemers komen bij ons terecht. Zo helpen wij met het maken van hun logo’s, visite kaartjes, en websites.

Vele bouwbedrijven rijden rond met een zelfde soort logo. Logo’s dat vaak in paint gemaakt worden om zo kosten te besparen. Vaak zien wij hamers bij aannemers, pijpen bij loodgieters en kwasten bij schilders. Hoewel wij ook wel eens de opdracht krijgen om specifiek een hamer in een logo te verwerken doen wij wel altijd ons uiterste best een uniek modern logo te creëren welke gereed is voor de toekomst.

Voor een bedrag van maar €64,50 kunt u al een logo laten ontwerpen. Wij zullen dan goed uw wensen bekijken. Wie wenst u te bereiken en wat wilt u uitstralen. Na een kort telefonische gesprek zullen wij beginnen aan uw nieuwe logo. U kunt uiterlijk 5 dagen na uw bestelling de eerste ontwerpen verwachten. Zodra u uw keuze gemaakt heeft krijgt u nog de tijd om wijzigingen aan te brengen waarna wij het logo zullen opleveren. Wij leveren de logos altijd in vector bestanden op waardoor deze ook zonder kwaliteit verlies op uw bus of poster geplaatst kunnen worden.

Tevens helpen wij veel van onze klanten met websites. Voor een bedrag van €299,- heeft u bij ons al een prachtige website. Voor een voorbeeld verwijzen wij u naar Schilder-Hilversum.com. Websites kunnen binnen twee weken volledig opgeleverd worden en voldoen aan alle eisen om goed gevonden te worden.

Voor de klanten die op specifieke zoekwoorden gevonden willen worden bieden wij ook SEO diensten. Deze diensten zorgen ervoor dat uw website op bepaalde zoekwoorden goed gevonden zullen worden waardoor u meer omzet gaat draaien.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden betreffend logo ontwerpen en website. Neem dan snel contact met ons op.

Bel nu! Logo Laten Ontwerpen & ontwerper, Maken in Amersfoort

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb