Home » Alles voor de startende ondernemer

Startende ondernemers moeten veel regelen. Van KvK inschrijvingen en bankrekeningen tot het laten ontwerpen van logo’s en website’s. Het hoort er allemaal bij. Vele dingen zult u zelf moeten regelen maar wij kunnen u met bepaalde zaken uit de brand helpen. Zo werken wij voor vele starters met interessante all-in pakketten vanaf vierhonderd euro. U kunt dan van ons het volgende verwachten.

 

Logo Laten Ontwerpen & ontwerper, Maken in Amersfoort, Nederland

 

Een Website.
Een van de belangrijkste communicatie middelen die tegenwoordig tot u beschikbaar staat is uw website. Het is cruciaal dat u er een heeft en dat deze goed gevonden wordt. Zodra u met ons in zee gaat zullen wij een prachtige website ontwikkelen die voldoet aan uw wensen. Of u nu een web shop of informatieve website wilt. Wij hebben voor ieders wil iets.

Een logo.
Uw logo is uw herkenningspunt. Het is belangrijk dat u aan branding gaat doen zodat uw klanten u gaan onthouden en vinden als zei uw diensten willen afnemen. Om dit zo goed mogelijk voor u te kunnen verwezenlijken zullen wij een opvallend logo ontwerpen waaruit meteen duidelijk wordt wat u doet en wie u bent. Dit logo zullen wij uiteraard op uw website en visite kaartjes plaatsen.

Visite Kaartjes.
Of u nu een stratenmaker bent of een pakket voor een advocatenbureau afneemt, visite kaartjes blijven belangrijk. U wilt immers dat uw klant eventueel nieuwe klanten aanbrengt en in ieder geval uw gegevens onthoud voor als ze u nogmaals nodig hebben. Het is bewezen dat een goed visite kaartje langer bewaard wordt en eerder bekeken wordt. Wij zullen dan ook voor zorgen dat u kaartje eruit springt.

Tevens hebben wij ook uitgebreide pakketten waarin u onder andere banners, enveloppen, briefpapier, folders, flyers en nog veel meer kunt af nemen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan snel contact met ons op.